Zamudniki! Čim prej plačajte članarino!:) Ta vam nudi tudi super ugodnosti!

Vse člane, ki še niste poravnali letne članarine, naprošamo, da to storite čim prej.

Letna članarina našega rodu znaša 40€ (za tiste, ki so bili pridni in članarino nakazali do 30. 11. 2012, je bila le 35 €) . Del te članarine se odvede na Zvezo tabornikov Slovenije (ZTS). S tem postane vsaka Ščuka  tudi član nacionalne organizacije in v zameno dobiš člansko izkaznico, s katero imaš pravico do popustov v določenih trgovinah s taborniško opremo (na primer Iglu sport). Prav tako ti Zveza tabornikov Slovenije pošilja mesečno glasilo Tabor, kjer izveš vse o dogajanju na nacionalni ravni, o drugih rodovih iz Slovenije, o mednarodnih akcijah, tekmovanjih, razpisih …

Članarine so glavni vir dohodka za naš rod, ki deluje v Cerknici in Grahovem. Iz letnega prispevka pokrijemo stroške opreme in materiala za izvajanje programa ter stroške vzdrževanja prostorov. Prav tako pa si vsak član s plačilom članarine zagotovi nižji prispevek ali včasih celo brezplačno udeležbo na dogodkih in akcijah Ščuk, saj del stroškov za svoje člane krije RJŠ.

Članarino plačaš prek položnice (če je nimaš, piši na www.scuke.si), seveda pa je plačilo članarine možno tudi prek spletnega bančništva z naslednjimi podatki:

Prejemnik

RJŠ Cerknica, Gerbičeva 32, 1380 Cerknica

Znesek

35€ (za plačila do 30.11. 2012) oz. 40€ po 1.12.2012

Številka računa

SI 56 0202 9001 5666 863

Referenca

00 00001234567

Namen plačila

Članarina 2013 za ime in priimek

Preusmeritev revije Tabor

Poleg vseh ugodnosti, ki jih članstvo v RJŠ in ZTS ponuja, je verjetno najbolj zaželeno mesečno prejemanje revije Tabor.

Lušno je vsak mesec pokukati v slovenski taborniški svet, v doživetja drugih rodov, v reportaže o mednarodnih taborniških akcijah … Družine z več taborniki, ki prejemajo več izvodov revije, lahko Tabor preusmerijo h kakšnemu drugemu prejemniku.

V primeru, ko k neki družini prihaja več revij (več članov družine je tabornikov z odvedeno članarino na ZTS), lahko vodstvo rodu za morebitne odvečne ali neželene izvode navede kak drug naslov za pošiljanje revije. Tako lahko revija Tabor mesečno razveseljuje zdravstveni dom, občino ali lokalno skupnost, društvo ali dom upokojencev, lokalno šolo, knjižnico ipd. in tako pomembno pripomore k informiranju o delovanju organizacije tudi nečlane organizacije.

Če se v družini odločite za tovrstno obliko preusmeritve nas prosim kontaktirajte na e-mail info@scuke.si ali tel. številko 031/297 937 (Jerneja).

Z naravo k boljšemu človeku!