Mladi (in taborniki) o okolju

Mladi (in taborniki) smo prepričani, da je treba hitro in učinkovito ukrepati v smeri izboljšanja stanja na področju varstva in ohranjanja okolja, skladno s smernicami trajnostnega razvoja. Pridruži se nam in izkoristi priložnost za sajenje/uresničitev idej – da vzniknejo in pričnejo rasti tudi v tvojem okolju!

Mladinski svet Slovenije bo ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino izvedel 12 lokalnih srečanj po Sloveniji, kjer se bomo mladi srečali s predstavniki lokalnih oblasti (ki so odgovorni za vprašanja državljanov, tudi nas mladih). Namen srečanj je ustvariti prostor za dialog med mladimi in odločevalci s poudarkom na ustvarjanju skupnih idej in predlogov za izboljšanje vsakdanjega bivanja v posameznih lokalnih skupnosti na področju okolja in zdravega življenjskega sloga mladih.

Triurna lokalna srečanja bodo potekala med decembrom 2012 in marcem 2013 v 12 krajih po vsej Sloveniji.

V soboto, 23.februarja 2013 ob 14.30 bo v  Postojni v prostorih Mladinskega centra Postojna na Vilharjevi 14 potekalo omenjeno lokalno srečanje.

Več o projektu in programu si lahko preberete na spletni strani projekta Mladi o okolju.

Aktualne novice in fotografije z dogodkov bomo sproti objavljali tudi na Facebook spletni strani Strukturirani dialog.

Prijave in več informacij na: filip.maslo@noexcuse.si ali 040 459862 (Filip). Z veseljem bomo odgovorili na tvoja vprašanja!

 

ZASADIMO IDEJE SKUPAJ!